Terapia Toivontie
Sinua varten
 


Mitä? Kenelle?
Tarvitsetko elämääsi uutta suuntaa, tuoreita näkökulmia, turvallista vierellä kulkijaa? Tarjoamme sinulle terapiaa, keskusteluapua, voimaantumista.  

Lämmöllä ja luottamuksella.

Ratkaisukeskeinen vaihtoehto


Ratkaisukeskeinen terapia
Sielunhoitoterapia
Työnohjaus
Etäterapia
 Aloita

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Mikään asia ei ole liian pieni tai liian suuri tarkasteltavaksi. Tärkeintä on lähteä rohkeasti matkaan. Se, että luet näitä sivuja osoittaa, että olet jo ottanut ensimmäisen askeleen kohti muutosta. Meillä voit puhua ja kyseenalaistaa avoimesti. On lupa itkeä ja nauraa. Olla hiljainen tai kiukkuinen. Olet hyväksytty omana itsenäsi. Kohtaamme sinut lämmöllä ja kuljemme mielellämme kanssasi palan matkaa eteenpäin. Olet tervetullut kokeilemaan. Olennaista on, että koet terapian toimivaksi terapeuttisi kanssa. Hyvinvointisi merkitsee meille paljon. 

Työstä

Et ole yksin, olemme Sinua varten ja autamme sinua. Suuretkin muutokset viedään lopulta sentti sentiltä läpi.  Aina on toivoa. Elämän kipukohdista toipuminen on mahdollista turvallisessa vuorovaikutuksessa ja yhteydessä. Muutos ja toipuminen alkavat tosiasioiden tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Muutut kohtaamalla tosiasioita ja niihin liittyviä ajatuksia, tunteita ja toimintamalleja. Lisäksi huojentava totuus on, että ajat­te­lu­jär­jes­tel­mäm­me osat ovat yhteydessä keskenään, joten pienikin muutos ajattelussa vaikuttaa ja aikaansaa suurempia muutoksia.


Kasva

Kylvetty siemen alkaa kasvattaa satoa, kun siitä pidetään huolta. Autamme sinua hoitamaan puutarhaasi. Huomaat mitä voit ja haluat tehdä toisin. Tiedostat, mitä haluat tulevaisuudeltasi. Moni kasvaa rajojen laittajana. Kun tutustut itseesi uudesta näkökulmasta, alat samalla kirjoittaa elämäntarinaasi uusin silmin. Käsittelyn edetessä haitalliset uskomukset alkavat murtua. Vähitellen esimerkiksi menneisyyden tai toisten mielipiteiden ei enää tarvitse määritellä Sinua. Selviytyminen vahvistaa ja lisää uskoa tulevaisuuteen. Harjoittelu tekee mestarin. 

 

 Kukoista

Iloinen sydän kaunistaa kasvot. Kukoistajana elät oman itsesi näköistä elämää ja nautit siitä. Monet elämän kolhut, isotkin, ovat kääntyneet voimavaraksi. Samalla olet oppinut hyväksymään rajoitteesi ja sen, että olemme kaikki keskeneräisiä. Kukoistajana olet kasvanut kypsyyteen, jossa uskallat luottaa, ottaa vastaan ja päästää irti. Uusi luovuus pääsee virtaamaan sisältäsi. Sinulla on keinot olla sopusoinnussa itsesi ja toisten kanssa. Kun tipahdat kuoppaan, pääset nopeasti ylös. Osaat toimia ja tiedät selviytyväsi elämän vastoinkäymisistä.