Terapia Toivontie
Sinua varten
 

Sielunhoitoterapia

Haluatko terapiaan, jossa voit miettiä hengellisiä asioita? Haluat tulla kohdatuksi myös hengellisellä tasolla? Teemme sielunhoitoterapiaa kristilliseltä arvopohjalta ja Raamatun sanaa kunnioittaen. Sie­lun­hoi­to­te­ra­pias­sa sielun ja hengen asioita kohdataan mutkattomasti yhtä aikaa tutkiskellen. Sielunhoitoterapia voi sisältää myös rukousta asiakkaan toiveita herkästi kuunnellen. Sie­lun­hoi­to­te­ra­pias­sa voidaan käyttää ratkaisukeskeisiä elementtejä ja harjoitteita toiveittesi mukaan. 


Sielunhoitoterapia perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ihmisestä Luojan luomana, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Sielunhoitoterapian perustana ovat toivoa, optimismia, anteeksiantoa ja tu­le­vai­suuso­rien­taa­tio­ta korostavat tulkinnat. Perusteena ovat myös vastuu ja toisen ihmisen kunnioitus. Yhdistettynä rat­kai­su­kes­kei­syy­teen tarjoamme arvokasta ja armollista lähimmäisen kohtaamista.

Rakkaus parantaa. Sie­lun­hoi­to­te­ra­pias­sa kohtaamme asiakkaan sielun, hengen ja kehon kokonaisuutena. Asiakkaalla on mahdollisuus yhtä aikaa hengelliseen ja inhimilliseen kasvuun kohti omien mahdollisuuksien toteutumista. Autamme niiden esteiden selvittelyssä, jotka hiertävät esimerkiksi ihmissuhteissa tai mielekkään elämän toteutumisessa.