Terapia Toivontie
Sinua varten
 

Tyytyväiset asiakkaat

 • Terapia ylitti odotukseni! Sain voimavaroja eteenpäin ja uutta itseluottamusta. Jo se oli ihanaa, että sain istua hiljaisuudessa ja toinen kuunteli ja suhtautui arvostavasti ja ymmärtäväisesti. Tärkeintä oli, että sain arvostusta, peilausta ajatuksilleni ja sain uusia näkökulmia sekä lähestymistapoja. Sen lisäksi terapia eteni aina edellisten kertojen juttujen pohjalta. Olen valmis suosittelemaan terapiaa niin monelle kuin vain tiedän olevan vähänkään tarvetta terapiaan. KIITOS! Tämä on ollut arvokas puolivuotinen taival.
  Nainen, 37v.
 • Sain terapiassa selkeyttä ajatuksilleni ja uusia näkökulmia käsitellä tunteitani ja mennyttä suhdettani. Tärkeintä oli ajatusten vaihto ja että sain uskoa ja toivoa elämääni. Terapia oli minusta erittäin hyvä. Ilmapiiri oli rauhallinen ja terapia sisälsi ajatuksia herättäviä kohtaamisia. Suosittelen terapiaa mielelläni ystävilleni ja tuttavilleni. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
  Nainen,  52v.
 • Terapia vastasi hyvin odotuksiani ja tavoitteitani. Aito kuunteleminen ja terapeutin läsnäoleva ote loivat turvallisen ja hyvän ilmapiirin. Sain näkökantoja, avaimia ratkaista ongelmia ja muuttaa ajattelumalleja. Suosittelen Marjaanaa joka käänteessä, koska itse koin hänet pelastavaksi enkeliksi. Kun asiat ahdisti, sain purkaa ne ja puhua totuutta sitä kaunistelematta. Pidän myös terapian hinta-laatusuhdetta hyvänä.
  Nainen, 47v.
 • Sain terapiassa hyvän alun tavoitteisiini pääsemiseksi. Terapeutti esitti hyviä kysymyksiä ja teki koosteita omista ajatuksistani. Ne auttoivat työstämään ongelmaa. Sain tukea ja ymmärrystä. Terapeutti ei vähätellyt tilannettani ja uskoi minua. Rukous, jota halusin, oli minulle tärkeää. Suosittelen terapiaa mielelläni.
  Nainen,  55v.
 • Terapiassa sain keskustella elämääni sillä hetkellä askarruttavista ja kuormittavista asioista. Terapeutti kuunteli minua arvostavasti ja keskittyneesti. Tunnelma oli rauhallinen ja turvallinen. Terapeutti käytti erilaisia menetelmiä, jotka virittivät rauhalliseen tuokioon. Kristitty, lämmin ja miellyttävä terapeutti oli mukava tavata. Olen suositellut terapiaa joillekin ystävilleni tai tutuille.
  Nainen,  55v.