As Pretty As It Is #butterfly

Rat­kai­su­kes­kei­nen terapia

Ratkaisukeskeisyys on tapa ajatella ja katsoa maailmaa. Terapiassa keskitytään positiivisen tulevaisuuden näkökulmaan ja voimavaroihin. Menneisyydestä noukitaan se, mitä voi oppia. Käsitellään se, mitä on tarvis ja jatketaan matkaa. Terapiassa lisätään sitä, mikä toimii. Rat­kai­su­kes­kei­syy­des­sä kastelemme kukkia, emme rikkaruohoja.


Pureutuessamme elämän ongelmakohtiin mietimme, kuinka voisi toimia toisin. Vaihdamme näkökulmaa. Rat­kai­su­kes­kei­syy­des­sä on oivallettu, että tilanteeseen voi vaikuttaa useasta kohdasta. Uudenlainen ratkaisu voi katkaista ongelmaa ylläpitävän kehän. 


Terapia Toivontien työskentelytapa on tavoitteellinen. Kysymys on lyhytterapiasta, jossa keskitytään asiakkaalle tärkeimpiin asioihin. Teemme asiakkaan tavoitteiden pohjalta yhdessä suunnitelman työskentelylle ja sen kestolle. Vastaanotolle voi tulla yksilönä tai pariskuntana. Lähtökohtanamme on aina asiakkaan maailmankuva ja vakaumus. Meillä on valmius tehdä ratkaisukeskeistä terapiaa myös kristillisessä viitekehyksessä.

Strolling in a flower meadow

Sie­lun­hoi­to­te­ra­pia

Sielunhoitoterapia perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ihmisestä Luojan luomana, arvokkaana ja ainutlaatuisena yksilönä. Sielunhoitoterapian perustana ovat toivoa, optimismia, anteeksiantoa ja tu­le­vai­suuso­rien­taa­tio­ta korostavat tulkinnat. Perusteena ovat myös vastuu ja toisen ihmisen kunnioitus. Yhdistettynä rat­kai­su­kes­kei­syy­teen tarjoamme arvokasta ja armollista lähimmäisen kohtaamista.


Rakkaus parantaa. Sie­lun­hoi­to­te­ra­pias­sa kohtaamme asiakkaan sielun, hengen ja kehon kokonaisuutena. Asiakkaalla on mahdollisuus yhtä aikaa hengelliseen ja inhimilliseen kasvuun kohti omien mahdollisuuksien toteutumista. Autamme niiden esteiden selvittelyssä, jotka hiertävät esimerkiksi ihmissuhteissa tai mielekkään elämän toteutumisessa.Tietokone%20(2)-me.jpg

Etä­te­ra­pia

Etäterapia on ratkaisukeskeisen terapian tai sielunhoitoterapian toteuttamista tietokoneen välityksellä. Olemme kasvotusten ruudun kautta. Etäterapia on ratkaisu tilanteissa, joissa fyysinen kohtaaminen ei ole helppoa tai mahdollista. Terapiaa varten tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen.

Spring —
Providing our surface 
with fresh colors.

Hinnasto

Peruutusehdot: Viimeistään 24h ennen sovittua aikaa peruutus on ilmainen. Tämän jälkeen perutusta/käyttämättömästä ajasta veloitamme 50%.

Ratkaisukeskeinen terapia

60€ / 1h

80€ / 1,5h

Sielunhoitoterapia 

60€ / 1h 

80€ / 1,5h

Etäterapia

60€ / 1h

80€ / 1,5h

Toivontie%20kuva%205-me.png

Ota yhteyttä

 041 318 4845 / Susanna

susanna(ät)fountains.fi 


044  988 4050 / Marjaana

marjaana(ät)fountains.fi


Toimipaikat: Helsinki, Espoo    

Etäterapia


Helsingin terapiatila: 

Pukinmäenaukio 4B, 00720 Helsinki


Yritys: Fountains of Life   


Tietoa meistä

Fountains of Life edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Terapia Toivontien toiminnan lisäksi tuomme maahan korkeatasoisia luonnonyrtteihin perustuvia Moraz-ihonhoitosarjoja sekä hiustuotteita Israelista. Etsimme myös muita terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita valikoimaamme. 


Palvelumme ja tuotteemme edistävät asiakkaiden psyykkistä ja kehollista tasapainoa. Yhteys ja kohtaaminen ovat meille tärkeää. Luomme myös li­sä­an­sio­mah­dol­li­suuk­sia erityisesti naisille. Unelmamme on lisäksi olla merkittävällä panoksella tukemassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia naisia. Fountains of Life tukee Debora-turvakotityötä Israelissa Silta Israeliin ry:n kautta.

Logo%20-%20DIN%20fontti%20light%20(2)-me.jpg

© Terapia Toivontie. Kaikki oikeudet pidätetään.