Marjaana1-me.jpg

Rat­kai­su­kes­kei­nen te­ra­peut­ti, sie­lun­hoi­to­te­ra­peut­ti, sosionomi (AMK), kirkon nuo­ri­so­työn­te­ki­jä, ryh­mä­noh­jaa­ja, psy­ko­te­ra­peut­ti­set valmiudet 40 op, KTM 50+v.

Marjaana Yli-Krekola

Asiakkaitteni voimaantuminen on minulle sydämen asia ja innoittaja. Olen eteenpäin suuntautuva ja ihmisten kohtaamisesta nauttiva persoona. Rauhallinen ja läsnä herkkyydellä. Käytän työssäni ratkaisukeskeisiä ideoita ja harjoitteita ammentaen samalla kokonaisvaltaisesti monipuolisesta koulutus-, työ- ja kokemustaustastani. Ota yhteyttä - olet lämpimästi tervetullut!


Te­ra­peut­ti­kou­lu­tuk­se­ni olen suorittanut Kristillisessä Te­ra­piains­ti­tuu­tis­sa ja pätevyyteni ovat CHC:n akkreditoimia. Työskentelyyni tuovat vaikutteita myös osallistumiseni 6 vuoden ajan psykodraamaryhmiin sekä Tommy Hellstenin johtamaan 2-vuotiseen Ihminen tavattavissa koulutukseen. Minulla on useiden vuosien kokemus sosiaalialan työstä mielenterveys ja päihdekuntoutujien sekä ihmiskaupan uhrien parissa. Erikositumisalaani on narsismista ja lä­hi­suh­de­vä­ki­val­las­ta kärsineiden auttaminen terapian keinoin.


Omakohtaisesta elämän haaksirikosta selviytyminen johti kohdallani vaikeuksien kääntymiseen vahvuuksiksi. Uskalsin hypätä ja vaihtaa alaa. Nyt kokemukseni palvelevat toisia. Minulle on tuttua niin eroperheen arki kuin esimerkiksi masennus ja riippuvuudet sekä perheen vakavat sairaudet.

Susanna%20final%20(4)-me.jpg

Rat­kai­su­kes­kei­nen te­ra­peut­ti, sie­lun­hoi­to­te­ra­peut­ti, opettaja, psy­ko­te­ra­peut­ti­set valmiudet 40 op, FM

Susanna Warme

Otan vastaan uusia asiakkaita tammikuusta 2022 alkaen.

Toivontie%20kuva%205-me.png

Ota yhteyttä

 041 318 4845 / Susanna

susanna(ät)fountains.fi 


044  988 4050 / Marjaana

marjaana(ät)fountains.fi


Toimipaikat: Helsinki, Espoo    

Etäterapia


Helsingin terapiatila: 

Pukinmäenaukio 4B, 00720 Helsinki


Yritys: Fountains of Life   


Tietoa meistä

Fountains of Life edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Terapia Toivontien toiminnan lisäksi tuomme maahan korkeatasoisia luonnonyrtteihin perustuvia Moraz-ihonhoitosarjoja sekä hiustuotteita Israelista. Etsimme myös muita terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tuotteita valikoimaamme. 


Palvelumme ja tuotteemme edistävät asiakkaiden psyykkistä ja kehollista tasapainoa. Yhteys ja kohtaaminen ovat meille tärkeää. Luomme myös li­sä­an­sio­mah­dol­li­suuk­sia erityisesti naisille. Unelmamme on lisäksi olla merkittävällä panoksella tukemassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia naisia. Fountains of Life tukee Debora-turvakotityötä Israelissa Silta Israeliin ry:n kautta.

Logo%20-%20DIN%20fontti%20light%20(2)-me.jpg

© Terapia Toivontie. Kaikki oikeudet pidätetään.